top of page

Verzenden 

Bijna alle artikelen op onze webshop zijn handgemaakt, dus het neemt natuurlijk wat tijd in beslag om jouw bestelling met veel liefde klaar te maken. Wij doen ons best om jouw bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden. Je ontvangt automatisch een mail als jouw bestelling verstuurd is. 

De items worden leuk en verzorgd ingepakt en via Bpost verzonden. Bij een bestelling van sieraden kan het pakketje in de brievenbus. Daardoor is thuis wachten op de postbode dus niet nodig, maar het mag natuurlijk wel ;-).

 

Helaas hebben wij geen invloed op postzendingen en de levertijden kunnen soms afwijken. Er zijn vertragingen mogelijk. We zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte zendingen.

Verzendkosten voor België:
brievenbuspost: €2,50*
naar afhaalpunt: €4,00

naar pakjesautomaat: €4,00

naar thuisadres: €6,00

*via brievenbuspost is enkel mogelijk bij het aankopen van sieraden. Let op, bij de brievenbuspost is er geen track & trace code aanwezig. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte zendingen. 

GRATIS VERZENDING vanaf €80! 

Afhalen in Eernegem

Woon jij in Eernegem of in de omgeving? Dan kan je altijd jouw bestelling komen ophalen bij Little Luck. Zo vermijd je verzendkosten, heb je je bestelling sneller en zien wij elkaar eens :-).

Bij het afrekenen kan je voor de optie 'afhalen' kiezen. Daarna kan je mij een Whatsapp'je sturen om af te spreken zodat de bestelling zo snel mogelijk bij jou terecht komt. 

+32 471 57 62 59

Emma - Little Luck

bottom of page