top of page

Retourneren

Is jouw product van Little Luck niet helemaal wat je in gedachten had? Dan kun je deze retourneren. Dit uiteraard enkel als de artikelen onbeschadigd en ongebruikt zijn.

 

Gepersonaliseerde artikelen of sieraden die op speciaal verzoek zijn aangepast kunnen niet geretourneerd worden. Ook items die met korting zijn aangekocht kunnen niet geretourneerd worden.

Voor het retourneren van artikelen volg je de volgende stappen:

1. Stuur binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling een e-mail naar emma@littleluck.be met daarin het ordernummer en de artikelen die je wilt retourneren.


2. De artikelen dienen ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd binnen 14 kalenderdagen na het aanmelden van je retour teruggezonden te worden. Verzending is op eigen risico en de verzendkosten zijn voor eigen rekening.


3. Na goedkeuring wordt het aankoopbedrag binnen 7 kalenderdagen terug gestort op het rekeningnummer dat gebruikt is voor het betalen van je bestelling.

Let op: zorg er voor dat de retourzending voldoende gefrankeerd is. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Little Luck niet aangenomen.

Retouradres:


Little Luck

Oostendesteenweg 185 bus 0104
8480 Eernegem
België 

bottom of page